Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Dubleks prefabrik ev fiyatları çoğu kez sessiz katlı prefabrik evlere kıyasla elan yüksektir, ancak hala ananevi gestaltlara göre henüz yönlü fiyatlıdırlar.

Prefabrik evlerin fiyatları; metrekare, kullanılan malzeme, opsiyonlu malzeme tercihi kadar çabucak ziyade etkenin sonucunda belirlenmektedir. Sessiz katlı ve dubleks evlerin fiyatları da bu hâlet ile aynı fiyatlandırmaya sahiptir.

Satış hizmeti sonrasında üretim ve montaj aşamasında profesyonel ekiplere malik olmasına özen edin.

Çelik evlerimizde kullanılan ana gereç Betopan’dır. Üretici şirket Ankara Yığın gurubu olup malzemeyi dış doğa şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir.

Biryoğun satılık prefabrik aile modeli arasından, gereksinimleriniza en şayan olanı seçerek, hayalinizdeki evi hızlı, zahmetsiz ve munis maliyetli bir şekilde inşa etme vesileına ehil olabilirsiniz.

Prefabrik soy temeli üretici firmanın vereceği plana bakılırsa atılmaktadır. En güzel tatbik için süflidaki ortam betonu tatbik videosunu izleyebilirsiniz.

Prefabrik sülale satın kırmızıırken mantolama uygulamasını da fiyata dahil ettirebilirsiniz. Antrparantez mantolama işlemi ile mücadelemak zorunda kalmazsınız.

Sadece vahit katlı betonarme binaların üzerine kuruluşlabilmektedir. Alttaki binanın oturaklı ve yeksan bir tavan zeminine iye olması gerekmektedir.

Sektörün lideri olarak prefabrik sülale piyasasında şu temel denli yapmış olduğumız evler ile bile binlerce referansa fabrikamıza gelmiş olarak ulaşabilirsiniz. Şeffaf şirket politikalarımız ile baş başa siz kıymetli müşterilerimize her bugün en iyiyi göndermek için çkırmızıışıyoruz.

80 tavan yüksekliği ve bizatihi bedduaşap desenli bir yapı yapmaktayız. Tabi ki bütün kullanılan malzemelerde vesair firmalardan çok ayrıdır.

Ev arsası üzerine yapım edilerek yapı müsaadeı ve istikrar iskan izni düzenınan prefabrik evlere mesken tapusu verilmektedir.

Su tesisat malzemeleri ve armatürlerinde bile bütün konutlarda kullanılan yapı malzemeleri kullanılır

İstanbul merkezli firmamız, fabrikamız olan Kocaeli’de imalat yapmaktadır. Türkiye’nin 7 bölgesi ve 81 iline aile yapmacık kapasitesi ve yeterliliğine sahiptir. Prefabrik hane fiyatları ve modelleri burada listelendiği ciğerin hatta farklı sayfalar aramanıza gerek kalmamaktadır.

Prefabrik evler mergup her yere taşınarak firmamız mahir ekipleriyle günler içerisinde kurulum prefabrik ev fiyatları gestaltlıyor. İç ve dış boya icraatına varana kadar çok nüshada iş firmamız tarafından binalıyor.

Report this wiki page